U bevindt zich hier: Home // Honden // Verzorging honden bij ouderen

Verzorging honden bij ouderen

                                         Aanmelden

Bij ouderen en gehandicapten komen wij voor onze hondenservice aan huis.

Wij komen in overleg met u één of meerdere keren per dag bij u aan huis om uw hond(en) te verzorgen: Eten en vers drinkwater geven. Indien afgesproken kan de oppas ook tijd inruimen, om met de hond te spelen en te knuffelen.
Wanneer uw hond medicatie nodig heeft, dan kan de ervaren hondendienst deze vanzelfsprekend toedienen. Met andere woorden: uw hond, krijgt de verzorging en aandacht die hij/zij nodig heeft.

Verzorging van andere kleine huisdieren is in overleg mogelijk, bijvoorbeeld een konijn, cavia of vissen. Zie ook onze kattenoppas mogelijkheden.

U kunt per dag, een weekend, week of meerdere weken van onze diensten gebruik maken. U kunt kiezen voor één of twee maal per dag een bezoek aan u en uw hond. (zie onze tarieven). Lange perioden zijn meestal wat goedkoper.

Naast de wijken Hoograven, Lunetten, Rivierenwijk, Kanaleneiland, komen wij ook in de andere Utrechtse wijken Overvecht, Tuindorp, Tuinwijk, Tolsteeg etc. en Nieuwegein.
Hiervoor geldt wel een kilometervergoeding van € 0,21 per km.Betaling van de afgesproken oppasperiode geschied altijd vooraf.