U bevindt zich hier: Home // Over Ons

Over Ons

Mijn naam is Cynthia van den Hoven. Al vele jaren ben ik een honden -en kattenliefhebster en ben ik in het gelukkige bezit van een gezin met een bastaard Herdershond en een Yorkshire Terriër. Daarnaast beschikken onze kinderen over twee konijnen.
Omdat ik al lange tijd met mijn eigen honden en die van anderen, lange wandelingen maak, heb ik mijn hobby weten te combineren met mijn werk.

...Betrouwbaar Honden Uitlaatdienst Royal Pets Regio Utrecht Hoograven Canin Gediplomeerde Trainer Keurmerk tarieven Goedkope Service Gecertificeerd Retourtje Bos wandelingen........

Bij het Martin Gaus Opleidingsinstituut heb ik mijn diploma's gehaald, in verschillende richtingen binnen de kynologie. Momenteel ben ik ook verbonden aan de Rashondenvereniging in Utrecht.

Uit ervaring weet ik, hoe bewerkelijk en moeilijk het zijn kan, om bij afwezigheid, een betrouwbaar en verantwoordelijk iemand te zoeken en te vinden, die zich om uw geliefde bonte familieleden ontfermt.
Ik dacht, dat er buiten mij om, waarschijnlijk nog veel meer mensen dit probleem zouden hebben. En omdat ik altijd al van dieren gehouden heb, besloot ik, een bedrijfje voor gecertificeerde dierenverzorging en uitlaatdiensten op te zetten(Hondenuilaatservice Hoograven).

Met mijn vermoeden had ik het goed, want inmiddels ben ik samen met een aantal vrijwilligers, met mijn honden en kattendiensten gestart.

Mijn belangrijkste doel is het, dat u en uw huisdier(en), tijdens en na uw afwezigheid zo min mogelijk stress en onaangenaamheden hebben. Wanneer u weg gaat of om welke reden dan ook, u zich niet zó over uw huisdieren kunt ontfermen, als dat u graag zou willen, dan volstaat eenvoudig een telefoontje naar mij of u kunt zich aanmelden via onze aanmeldpagina. U kunt er zeker van zijn, dat het uw huisdieren gedurende uw afwezigheid aan niets ontbreekt.